Cosul este gol

"Containerele nu gandesc, dar sunt gandite."

Containere Tehnice

Containere maritime: pot consta in executarea modificarii si echiparii acestora la cererea clientului.

Containere tehnice care nu gandesc, dar sunt gandite, de la Demcar 2000

Compania Demcar, aparuta in anul 2000 ofera o gama extinsa de containere tehnice care pot fi personalizate conform specificatiilor clientului. Mai mult, echiparea fiecarui produs in parte este desfasurata in functie de utilizarea si destinatia acelui container. In prezent, oferind numeroase containere maritime care beneficiaza de o rezistenta sporita si de o garantie extinsa. Fiecare produs in parte este destinat folosirii pentru o perioada indelungata, in conditii dure, avand calitatea de a pastra marfa intacta pentru o perioada cat mai lunga de timp.

Containere tehnice la comanda

Moto-ul companiei noastre este: Containerele nu gandesc, dar sunt gandite. Astfel, noi demonstram ca suntem preocupati activ de imbunatatirea mijloacelor tehnologice existente, pentru a fi mereu la zi cu cele mai noi descoperiri in acest domeniu. Din acest motiv, au avut loc investitii constante atunci cand a venit vorba de linia de productie, cat si de proiectare. In prezent, Demcar 2000 ofera simulari 2D si 3D pentru orice containere tehnice, oferind in acelasi timp si o serie de servicii gratuite pentru fiecare proiect in parte. Din acest motiv, se ofera consultanta gratuita, concomitent cu o garantie extinsa si un montaj profesional pentru fiecare produs in parte. De asemenea, se asigura transportul si se ofera sfaturi in alegerea celor mai potrivite accesorii pentru containere astfel incat acesta sa se ridice la asteptari. Un mare procent din clientii nostri au devenit fideli din simplul motiv ca aici au gasit un pret, caracterizat de calitatea fiecarui container tehnic comandat.

Idei creative pentru containere maritime perfecte

Fiecare client in parte doreste sa beneficieze produse si servicii, care sa isi demonstreze valoarea in timp. Atunci cand vine vorba de containere tehnice, aceste produse sunt destinate in primul rand clientilor profesionali, care au nevoie de o serie de obiecte destinate incarcarii de marfa de diferite tipuri care este de multe ori transportata pe mare pentru saptamani intregi sau chiar luni. Astfel, acestea trebuie sa faca fata unor sarcini extreme, oferind in acelasi timp protectie de factorii de mediu exterior. In cele mai multe cazuri, aceste containere sunt inchise etans, astfel incat sa nu permita intrarea umiditatii.

Demcar, de ani de zile in ajutorul clientilor in cautare de perfectiune

Orice persoana interesata de containere tehnice are posibilitatea sa beneficieze de o gama variata de modele, care pot fi personalizate in cel mai mic detaliu, pornind de la culoare, pana la dimensiune si greutate. De obicei, alegerea accesoriilor se face in functie de destinatia containerului respectiv, mai mult de atat, intreaga echipa a acestei companii dispune de o experienta indelungata in fabrica Demcar propune o serie de sisteme inedite, bazate pe tehnici moderne si pe mijloace tehnologice performante, intreaga echipa a acestei companii dispune de o experienta indelungata in fabricarea si montarea unor astfel de produse.

Aveti nevoie de un container ?

Sunati-ne! Avem solutia dumneavoastra.

La cererea clientului se pot efectua orice fel de modificari si se pot aduce imbunatatiri.