Cosul este gol

Demcar > Pasivare si Sablare

"Containerele nu gandesc, dar sunt gandite."

Servicii de Pasivare si Sablare

Punctul de lucru al firmei este în Galați, România, având o suprafață totală de aproximativ 25.000 mp, alcatuită din hale în suprafață de circa 4.500 mp, birouri, spații de producție și depozite. Dispune în prezent de un număr de aproximativ 100 de angajați, personal de specialitate cu o solidă pregătire profesională, experimentat și motivat de realizările obținute și de perspectivele existente.

În anul 2019, Demcar a investit 4 milioane de Euro într-o Hală de 3.000 mp, o instalație de sablare și pasivare complet automata, pentru table si profile din oțel, 4 macarale noi de câte 20 de tone fiecare cu 4 grinzi magnetice noi.
În anul 2023, Demcar va investi într-o a doua Hală de 3.000 mp, similara cu prima, cu încă 4 macarale noi și 4 grinzi magnetice noi si încă o instalație de sablare și pasivare, astfel incat sa putem deveni un Centru de Servicii in otel importanta atat pentru piata din Romania cat si pentru alte tari.

Instalație sablare și pasivare Rosler

Dotări și modalitate de lucru:

Această instalație este formată din urmatoarele echipamente, conectate intre ele:

Preincalzitorul are rolul de a adduce temperature metalului la o valoare optima astfel incat procesul de sablare sa se desfasoare optim. Aceasta poate incalzi pana la o temperature de 280°C.
Apoi materialul intra automat pe un pat de role in statia de sablare, care este dotata cu 8 turbine, 4 deasupra si 4 sub materialul de sablat. Turbinele au o putere de 22 KW si sunt dotate cu motoare electrice cu convertizoare de frecventa pentru a putea seta o viteza reglabila a aceastora. Aceastea asigura o calitatea a sablarii excelenta in conformitatea cu toate standardele de calitate existente.
Dupa sablare, materialul este condus de sistemul de role in zona de desprafuire si curatare pentru a asigura o suprafata curatata a materialulul inainte de vopsire. Instalatia de vopsire este complet automatizata, avand la dispozitie 8 duze de vopsire. Instalatia este dotata cu 2 sisteme independente de vopsire. Dupa vopsirea materialul este condus automat pe patul de role in zona de uscare, astfel incat materialul iese din instalatie complet uscat.

Descriere linii de producție și capacități:

1. Piese de lucru: table si profile din otel;
2. Dimensiunile piesei de lucru:
  - înălțime minimă: 4 mm
  - înălțime maximă: 500 mm
  - lățime maximă: 3.000 mm
  - lungime maximă: 14.000 mm
3. Viteză de funcționare: 4 m/min.
4. Standard sablare: SA 21/5 conform DIN-EN-ISO 8501-1
5. Grosime strat vopsea uscat: 15-18 μm, conform Fisei Tehnice a shopprimerului
6. Unități de control al turației variabile pentru motoarele de conducere a turbinei pentru obținerea unei game largi de rugozitate după sablare.
7. Productivitate tonaj: 61 tone/oră.
8. Cantitate maximă prelucrată în 24 de ore: 1.464 tone pentru o table de 12 mm grosime și 3 m lățime.
9. Cantitate maximă prelucrată într-un an cu o singură instalație: 320.000 tone tabla.
10.Cantitate maximă prelucrată într-un an cu două instalații: 640.000 tone tabla.

Aveti nevoie de un container ?

Sunati-ne! Avem solutia dumneavoastra.

La cererea clientului se pot efectua orice fel de modificari si se pot aduce imbunatatiri.