Cosul este gol

DemCar > Containere Modulare

"Containerele nu gandesc, dar sunt gandite."

Containere Sanitare cu Cabine de Dus

Containere modulare, vezi fisa tehnica, pot fi cladiri containerizate cu 1, 2 sau 3 etaje, scari de acces la exterior, precum si scari interioare.

La solicitarea clientului, se pot construi si amenaja holuri, incaperi compartimentate, sali speciale etc.

Containerele modulare sunt alcatuite, in general, dintr-o structura metalica profilata la rece cu materiale ce au grosimi cuprinse intre 3 si 12 mm.

Posibilitatea montarii si demontarii usoare a modulului fac din acesta un produs usor si ieftin de transportat astfel incat intr-un camion pot incapea pana la zece containere dispuse in pachete.

Mentionam ca atat planseul cat si acoperisul sunt imbinate in piese de colt conform normelor ISO de constructie a containerelor.

Cladirile containerizate pot cuprinde un numar variabil de containere sanitare cu dus, wc, lavoar, oglinzi, boilere etc.

Container Sanitar cu cabina de dus

SUPRAFATA:
• 1 x 6.5 m2
• L x W x H 3000 mm x 2438 mm x 2800 mm
DOTARI:
• 1 usa metal 40 mm grosime 900 x 2050 NINZ
• 1 geam oscilobatant1000 / 1100
• 3 intrerupator ip 65
• 1 prize la exterior 220v
• 2 lampi tip aplica 100w
• 1 lampa cu drosser 2x18W IP 65
• 1 impamantare la sol
• 1 cabina dus complet echipata
• 1 suport hartie, 1 etajera, 1 perie wc
• 2 etajere complete cu oglinda
• 1 boiler electric de 80L

Container sanitar cu cabina de dus de la Demcar 2000

De-a lungul timpului, containerele modulare si-au demonstrat cu adevarat calitatile atunci cand a fost vorba lucrari de lunga durata care aveau nevoie de spatii de depozitare sau de spatii destinate cazarii muncitorilor. Astfel, compania Demcar 2000 ofera o gama variata de astfel de produse, destinate atat companiilor, cat si clientilor persoane fizice. Chiar si asa, unul dintre cele mai achizitionate produse ale acestei companii se refera la un container sanitar cu cabina de dus, destinat atat constructiilor containerizate, cat si santierelor sau companiilor care doresc sa ofere oamenilor un spatiu in care sa poata face baie intr-un mod practic si facil. Mai mult, instalarea lor este extrem de usoara si rapida.

Demcar 2000, idei creative pentru un container sanitar cu cabina de dus

Orice container sanitar cu cabina de dus ofera tot confortul necesar unei camere destinate activitatilor de spalare si curatare. Cu toate acestea, montajul trebuie efectuat de un personal specializat, mai ales ca acest tip de container trebuie racordat atat la reteaua de apa, cat si la canalizare. Astfel, in zona, trebuie sa existe aceste facilitati pentru a putea fi folosit corespunzator. Alegerea unui container sanitar cu cabina de dus de la Demcar se poate face foarte usor, mai ales ca punem la dispozitia clientilor o gama extrem de variata de produse. In acelasi timp, fiecare persoana interesata poate sa se bucure de propriul sau desing, iar dotarile difera de la proiect la proiect in functie de nevoi si preferinte. Orice client interesat poate sa isi puna amprenta pe modelul ales. Mai mult, inainte de proiectarea propriu zisa se pot face simulari 2D si 3D. In acest mod, este asigurata siguranta calitatii, iar beneficiile oricarui container sanitar cu cabine de dus se vor vedea pe termen lung. Aceste produse pot fi montate si demontate cu usurinta, fiind adresate atat muncitorilor de pe santiere, cat si clientilor persoane fizice care vor o cabina de dus montata provizoriu, de exemplu langa o casa aflata in constructie pentru care instalatia sanitara nu este gata.

Montaj profesional pentru orice container sanitar cu cabina de dus

In prezent, compania Demcar 2000 ofera montaj profesional si transport in toata tara pentru orice container sanitar cu cabina de dus. In acest mod, orice client poate comanda produsele noastre din toata Romania si in strainatate. De ani de zile Demcar ofera solutii facile pentru profesionistii aflati in cautare de produse la preturi corecte, care sa ofere calitati numeroase si scadere a costurilor pe termen lung. Un astfel de container trebuie considerat a fi o investitie pe termen lung care se poate amortiza usor si care aduce un confort sporit in cadrul operatiunilor de curatare a corpului si nu numai. De asemenea, aceste produse pot fi montate in locuri special amenajate pentru a fi folosite de turistii aflati la camping.

Aveti nevoie de un container ?

Sunati-ne! Avem solutia dumneavoastra.

La cererea clientului se pot efectua orice fel de modificari si se pot aduce imbunatatiri.